subversion-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Branko ─îibej <br...@apache.org>
Subject Re: Building subversion runs svnversion, which fails
Date Mon, 18 Nov 2019 15:18:24 GMT
On 18.11.2019 16:14, Ryan Schmidt wrote:
> On Nov 18, 2019, at 08:44, Ryan Schmidt wrote:
>
>> The relevant part in the log is where it says:
>>
>> (subversion/svnversion/svnversion . 2> /dev/null ||  \
>> 	 svnversion . 2> /dev/null ||                        \
>> 	 echo "unknown";                                                 \
>> 	) > /opt/local/var/macports/build/_opt_bblocal_var_buildworker_ports_build_ports_devel_subversion/subversion/work/destroot/opt/local/include/subversion-1/svn-revision.txt
>> /bin/sh: line 1: 61814 Abort trap: 6           subversion/svnversion/svnversion .
2> /dev/null
> And just to be clear, it should work if it were changed so that it ran:
>
> (DYLD_LIBRARY_PATH=where/the/built/libs/are subversion/svnversion/svnversion . 2>
/dev/null ||  \
> 	 svnversion . 2> /dev/null ||                        \
> 	 echo "unknown";                                                 \
> 	) > /opt/local/var/macports/build/_opt_bblocal_var_buildworker_ports_build_ports_devel_subversion/subversion/work/destroot/opt/local/include/subversion-1/svn-revision.txt
>

As I wrote earlier, the real problem is that 'revision-install' runs
before 'local-install' has finished. The binaries have RPATH to the
install location embedded in them, so clearly the libraries haven't been
installed at the point where svnversion is run.

-- Brane

Mime
View raw message