xmlgraphics-batik-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Joel Uckelman <uckel...@nomic.net>
Subject Re: SVG which renders in 1.7 fails in 1.8pre
Date Tue, 09 Oct 2012 10:59:10 GMT
Thus spake Joel Uckelman:
> Thus spake Joel Uckelman:
> > Thus spake Helder Magalhães:
> > > Hi Joel,
> > > 
> > > 
> > > > [...], and Squiggle was able to render that, too. This
> > > > makes it clear that the SVG file is fine and that 1.8pre can render it.
> > > 
> > > Great, this narrows the problem quite a bit. I found two separate
> > > stories here while confirming the behavior:
> > > * OK with Squiggle trunk (1.8pre) using Java 1.7.0-05 on Windows 7 SP1
> > > (using "build squiggle")
> > > * Broken using the Squiggle JAR (using "java -jar batik-squiggle.jar")
> > > Again, this seems to points towards a manifest/resource/classpath issue
> > 
> > It's broken for me with the 1.8pre Squiggle JAR also.
> > 
> > I coaxed ant into telling me how it's running Squiggle (-v). There were
> > two things on the classpath in addition to the JARs: xml-batik/classes
> > and xml-batik/resources. I found that addding xml-batik/classes to my
> > app's classpath was sufficient to get <image> rendering to work again.
> > 
> > So, that raises the question: What's in clases that's not being packaged
> > into a JAR? 
> >
> 
> What's in classes but not in the JARs is the
> org/apache/batik/ext/awt/image/codec/imageio subtree, which neatly
> explains why image rendering fails when it's absent.
> 
> Is it a bug in the build.xml that this subtree is omitted?
>

Here's a patch which adds the missing classes to batik-codec.jar when
sun-codes.present is false.


Mime
View raw message