xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From gkasper <kasper_geo...@yahoo.com>
Subject Re: Background image
Date Tue, 08 Nov 2011 02:48:38 GMT

Thank you Pascal, now I have this:

 <?xml version="1.0" encoding="UTF-8" ?> 
- <fo:root xmlns:fo="http://www.w3.org/1999/XSL/Format">
- <fo:layout-master-set>
- <fo:simple-page-master page-height="279.4mm" page-width="215.9mm"
margin-top="0mm" margin-bottom="0mm" margin-left="0mm" margin-right="0mm"
master-name="PageMaster">
  <fo:region-body border-style="none" border-width="thin" margin-top="10mm"
margin-left="0mm" margin-right="0mm" margin-bottom="0mm" /> 
  </fo:simple-page-master>
  </fo:layout-master-set>
- <fo:page-sequence initial-page-number="1" master-reference="PageMaster">
- <fo:flow flow-name="xsl-region-body">
- <fo:block>
- <fo:block>
  <fo:external-graphic src="url(Images/MASTER.gif)" content-height="269.4mm"
content-width="215.9mm" scaling="uniform" height="269.4mm" width="215.9mm"
/> 
  </fo:block>
......
Note I'm giving absolute positions for the background image now, and it
actually solves the problem with the image getting cut off, but the issue
with the data that goes to an extra-page is still in place...  Can you
please suggest something? Interesting, I can play with the page margins, and
sometimes the data is outputted OK, for example if I set top margin to 10mm
- I have an issue, but if, in addition to that, I set left margin to 10mm -
the data is outputted just fine.
Thanks!
-- 
View this message in context: http://old.nabble.com/Background-image-tp32788696p32800863.html
Sent from the FOP - Users mailing list archive at Nabble.com.


---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message