xmlgraphics-fop-users mailing list archives

Site index · List index
Message view « Date » · « Thread »
Top « Date » · « Thread »
From Pascal Sancho <pascal.san...@takoma.fr>
Subject Re: &#x200b; (Zero width space) not work
Date Tue, 22 Nov 2011 12:43:06 GMT
Pedro,

what is the output? PDF, XSL-FO, other?
whitch tool (and version) do you use to see it?

I suspect this is a viewer issue, FOP works fine with such character.

Note that [disable-output-escaping="yes"] is only for &lt; or &amp;, and
its use is discourged by good practices.


Le 22/11/2011 12:11, pedro a écrit :
> 
> Hi all 
>   i use the &#x200b; character in a table cell before i call a
> marker-retriever to workaround a bug(the solution is good), but the proble
> is that &#x200b; characher is printed like a "?" while i think isn't a
> printable character.
> Ani idea?
> 
> 
> [code]
> <fo:table-cell>
>   <fo:block font-family="Courier" font-size="8pt"
>       text-align="center">
>     <xsl:text disable-output-escaping="yes">&#x200b;</xsl:text>
>     <fo:retrieve-marker
>         retrieve-class-name="contr-conai"
>         retrieve-position="last-ending-within-page"
>         retrieve-boundary="page-sequence"/>
>   </fo:block>
> </fo:table-cell>
> [/code]
> 
> 
> i try also to put &#x200b; directly in block or with ZWNJ  and doesn't work.


-- 
Pascal

---------------------------------------------------------------------
To unsubscribe, e-mail: fop-users-unsubscribe@xmlgraphics.apache.org
For additional commands, e-mail: fop-users-help@xmlgraphics.apache.org


Mime
View raw message